Ny styrelse för Engelbrektsmoderaterna!

Efter många år som ordförande och ännu fler år i styrelsen för Engelbrektsmoderaterna har nu Andréa Hedin lämnat över ordförandeklubban till Erik Persson, som tillsammans med den nya styrelsen ska leda föreningen vidare.

Erik har varit aktiv i föreningens styrelse sedan 2014 och har innan det varit aktiv inom MUF i Ådalen och Linköping, samt varit riksordförande för Moderata Studenter. Han är utbildad jurist och arbetar till vardags som rådgivare till företag inom områdena hållbarhet och samhällspåverkan.

Den nya styrelsen har redan dragit igång med flera aktiviteter, framförallt med fokus på trygghet och vilka insatser som politiken bör bidra med för att skapa tryggare miljöer på Östermalm och i Stockholm som helhet. Vi har bland annat varit ute på Trygghetsvandring i syfte att både lära sig mer om vilka platser som blir otrygga efter mörkrets infall, men även vad som kan göras åt dem. Saker som Andréa Hedin tagit med sig vidare genom hennes roll som ordförande för Östermalms stadsdelsnämnd.

Följande valdes till ledamöter i föreningen:
Erik Persson, ordförande (ny position)
Christina Huss, vice ordförande – (omval)
Fredrik Wallner – (omval)
Bo Fellström – (omval)
Juras Stankievic – (omval)
Susanne Örnliden (omval)
Adam Ståhlkrantz – (omval)
Ulrica Ferell – (omval)
Per Rosencrantz – (nyval)
Olav Solhuslokk – (nyval)

Vill du komma i kontakt med Erik Persson görs det med fördel på:
Tel: 070 38 58 250
E-post: erik.persson@thelabyrinth.se

 

Nytt seniorråd!
Utöver styrelsen valdes på årsmötet även Madeleine Siösteen Thiel till sammankallande i Engelbrektsmoderaternas seniorråd, tillsammans med ledamöterna Rolf Berndtson och Örjan Hultåker. Rådet planerar att dra igång med ett par trevliga aktiviteter för föreningens äldre under våren. Den som är intresserad av dessa aktiviteter får gärna kontakta Madeleine på e-post: m.thiel@hotmail.com