Kampanjer i oktober

12 oktober, morgonkampanj, 07.30-08.30, KTH/Östra Station 15 oktober, morgonkampanj,  07.30-08.30, Norra Djurgårdsstaden, utanför Selma Deli 20 oktober, […]

Ny ordförande

Samtidigt som vi inleder hösten med blickar på det kommande valåret, har Engelbrektsmoderaterna vid ett extra årsmöte […]

Ny styrelse för Engelbrektsmoderaterna!

Efter många år som ordförande och ännu fler år i styrelsen för Engelbrektsmoderaterna har nu Andréa Hedin lämnat över ordförandeklubban till Erik Persson, som tillsammans med den nya styrelsen ska leda föreningen vidare.

Varmt välkommen till Engelbrektsmoderaternas sommaravslutning!

Nu har det blivit dags för vår traditionsenliga sommarkväll hemma hos föreningens ordförande. Det serveras buffé och rosévin och under kvällen kommer riksdagsledamoten och Stockholms vice förbundsordförande Tina Ghasemi att berätta om sitt riksdagsarbete och om hur Stockholm planerar valrörelsen.

Vårkampanj på lördag 14 april i Humlegården!

Tillsammans pratar vi med väljarna och bjuder på trevliga give aways och efteråt äter vi lunch ihop de som vill. Vi vill ta tempen hos väljare om vilka frågor som kommer vara mest prioriterade för deras röst och vilken förändring de vill ha i samhället.