Välkomna till Engelbrektsmoderaternas Afterwork 8 maj med Jenny Sonesson!

Jenny är i dag aktuell som ledarskribent på Göteborgs-Posten, och har tidigare varit ledarskribent för Dagens Samhälle och Dagens Industri. Hon är socionom och har gedigen erfarenhet efter sitt mångåriga arbete inom socialtjänsten, i Bryssel, regeringskansliet m. fl.

Som en av landets mest eminenta ledarskribenter och borgerliga debatörer har Jenny gjort sig känd för sin skarpa analys om bl a krisen inom socialtjänsten och om migrationskrisen.

Har Alliansen en enad framtid i och med oenigheterna kring migrationspolitiken? Hur avgörande är integration och invandring som årets valfråga? Kom förbi och lyssna på Jennys analys, ställa dina frågor och diskutera Sveriges sociopolitiska utveckling.

Vår AW startar 17.30 och Jenny börjar tala kl 18.00. Vill man ha ett glas vin, öl eller äta något så går detta naturligtvis bra att handla själv. Ta gärna med en vän eller kollega som är nyfiken på Moderaterna! Vi håller till på Karla café, Karlavägen 71, en trappa ner.

Aktiviteten är kostandsfri och ingen föranmälan krävs, Frågor? Kontakta Andréa Ström (Engelbrektsmoderaternas ordförande) – 073 399 57 98, eller Juras Stankievic (Engelbrektsmoderaternas styrelseledamot) – 073 144 27 90.